Stressforebyggelse

Stressforebyggelse

Sådan forebygger du stress:

- Der vil altid være større fordel i at forebygge end at behandle stress

Flere og flere virksomheder har opdaget den positive effekt ved at håndtere og forebygge stress, men der er desværre stadig mange, som ikke ser det stigende stressproblem i øjnene, og derfor ikke tager hånd om det før, at det er for sent. Det gælder både virksomheder og medarbejdere. Derfor er man nødt til at erkende, at stress rammer individuelt, men skal foregribes i fællesskab, og at alle har et fælles ansvar for at reducere stress på arbejdspladsen.

Er du leder af en virksomhed eller af en afdeling i en virksomhed, har du altså en del af ansvaret for at være opmærksom på din egen såvel som dine medarbejderes trivsel i virksomheden, samt for at foretage en række initiativer, som kan forebygge stress og skabe et fælles mål om trivsel, arbejdsglæde og motivation på arbejdspladsen. Dette er nemlig enormt vigtige faktorer, når der arbejdes på at mindske risikoen for stress hos medarbejderne.

Opnår du disse mål, vil du samtidig opleve en langt større effektivitet og motivation blandt medarbejderne, hvilket har en stor fordel for virksomheden daglige drift og lønsomhed.

Stressforebyggelse er altså både i medarbejderens og virksomhedens interesse.

Det er derfor vigtigt ikke at lukke øjnene for stress, men erkende at det er et stigende problem, som finder sted i stort set alle virksomheder. Derfor bør man være åben og imødekommende, hvis der opstår stressrelaterede situationer i virksomheden.
Det kan for de fleste ledere betyde, at de skal tage del og ansvar i stresshåndtering og forebyggelse. Det kan imidlertid være lettere sagt end gjort, da de færreste ledere reelt har kompetencerne eller tiden til at håndtere stress. Det kan betyde, at virksomheden ikke har mulighed for eller føler sig i stand til at give den kompetente hjælp, der skal til for at afhjælpe stress hos medarbejderne.

Det er dét problem, som SPOT STRESS skal være med til at afhjælpe.

Med workshoppen SPOT STRESS støtter vi ledelsen i både forebyggelsen og håndteringen af stress på arbejdspladsen. Vi afdækker virksomhedens stressniveau og giver virksomhedens ledelse eller HR-afdeling kompetent hjælp og rådgivning til at få bugt med stressen.

”Vi tror på at omkostningerne ved at foregribe stress er minimale i forhold til konsekvenserne for din virksomhed ved at lade stå til og lade stressen stige.”

Se også:

Deltagerne siger

Deltagerne siger

Niels Nielsen

Erhvervskonsulent, Holbæk Erhversforum

Niels Nielsen (Erhvervskonsulent, Holbæk Erhversforum) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Super workshop gennemført med ild, humor og gode historier fra den virkelige verden, som man kunne forholde sig til."

Helene Friis Løbner-Olesen

HR-koordinator, Polygon DB

Helene Friis Løbner-Olesen (HR-koordinator, Polygon DB) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Theis har en mission, og han brænder for at få den bredt ud til så mange som muligt - det smitter og man får lyst til at blive en del af holdet, der forebygger i stedet for at slukke brande."

Jesper Tauby

QHSE Systems Manager, PMC HYDRAULICS A/S

Jesper Tauby (QHSE Systems Manager, PMC HYDRAULICS A/S) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Man mærker din erfaring fra mange stress samtaler og forskellige situationer. Den oplevelse hvor din erfaring bliver relateret til et igangværende emne gør at udbyttet for mig bliver kæmpe stort. Tak!"

Claus Sjödin

Regionschef Netto (Vest)

Claus Sjödin (Regionschef Netto (Vest)) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Mine kære distriktschefer var meget begejstrede for din indsats og alle scorede 4-5 af 5 mulige som del af deres feedback på workshoppen"

Svend Kristensen

Senior Driftchef ATP-Ejendomme

Svend Kristensen (Senior Driftchef ATP-Ejendomme) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Med sin personlige venlighed og afstemte humor, har Theis Askling været et stort aktiv i faciliteringen af vores arrangementer"

Caspar Christensen

Erhvervskonsulent Holbæk Erhvervsforum

Caspar Christensen (Erhvervskonsulent Holbæk Erhvervsforum) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Det burde efterhånden være obligatorisk, at gennemføre denne SPOT STRESS workshop, for overhovedet at måtte kalde sig leder"

SPOT STRESS

Deltagerne siger

Tilmelding

Om workshoppen

Kontakt os

Gratis stressrådgivning

Coach.dk - CVR  26152984

OM STRESS

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta

Stresstesten (online)

HER BOR VI

Nygade 12A

4300 Holbæk

+45 82 82 12 12

      +45 82 82 12 12  

Find vej

Vi passer på dine data