Stressforebyggelse

Stressforebyggelse

Sådan forebygger du stress:

- Der vil altid være større fordel i at forebygge end at behandle stress

Flere og flere virksomheder har opdaget den positive effekt ved at håndtere og forebygge stress, men der er desværre stadig mange, som ikke ser det stigende stressproblem i øjnene, og derfor ikke tager hånd om det før, at det er for sent. Det gælder både virksomheder og medarbejdere. Derfor er man nødt til at erkende, at stress rammer individuelt, men skal foregribes i fællesskab, og at alle har et fælles ansvar for at reducere stress på arbejdspladsen.

Er du leder af en virksomhed eller af en afdeling i en virksomhed, har du altså en del af ansvaret for at være opmærksom på din egen såvel som dine medarbejderes trivsel i virksomheden, samt for at foretage en række initiativer, som kan forebygge stress og skabe et fælles mål om trivsel, arbejdsglæde og motivation på arbejdspladsen. Dette er nemlig enormt vigtige faktorer, når der arbejdes på at mindske risikoen for stress hos medarbejderne.

Opnår du disse mål, vil du samtidig opleve en langt større effektivitet og motivation blandt medarbejderne, hvilket har en stor fordel for virksomheden daglige drift og lønsomhed.

Stressforebyggelse er altså både i medarbejderens og virksomhedens interesse.

Det er derfor vigtigt ikke at lukke øjnene for stress, men erkende at det er et stigende problem, som finder sted i stort set alle virksomheder. Derfor bør man være åben og imødekommende, hvis der opstår stressrelaterede situationer i virksomheden.
Det kan for de fleste ledere betyde, at de skal tage del og ansvar i stresshåndtering og forebyggelse. Det kan imidlertid være lettere sagt end gjort, da de færreste ledere reelt har kompetencerne eller tiden til at håndtere stress. Det kan betyde, at virksomheden ikke har mulighed for eller føler sig i stand til at give den kompetente hjælp, der skal til for at afhjælpe stress hos medarbejderne.

Det er dét problem, som SPOT STRESS skal være med til at afhjælpe.

Med workshoppen SPOT STRESS støtter vi ledelsen i både forebyggelsen og håndteringen af stress på arbejdspladsen. Vi afdækker virksomhedens stressniveau og giver virksomhedens ledelse eller HR-afdeling kompetent hjælp og rådgivning til at få bugt med stressen.

”Vi tror på at omkostningerne ved at foregribe stress er minimale i forhold til konsekvenserne for din virksomhed ved at lade stå til og lade stressen stige.”

Se også:

Deltagerne siger

Deltagerne siger

Kimmie Boas Thomsen

Administrativ og juridisk leder, Dansk Metal

Kimmie Boas Thomsen (Administrativ og juridisk leder, Dansk Metal) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Alle med personaleansvar bør få indsigt håndteringen af stress og forebyggelsen. Alle kan blive ramt af stress og så er det godt at have nogle værktøjer,"

Michelle Dyring Hansen

Kundecenterchef, Catering Engros

Michelle Dyring Hansen (Kundecenterchef, Catering Engros) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Jeg synes, materialet er lige relevant for personer med, som uden personaleansvar. Egentlig burde alle medarbejdere tilbydes sådan en workshop for at kunne hjælpe sig selv og spotte sine kollegaer."

Michael Stærk

Partner, Skel.dk

Michael Stærk (Partner, Skel.dk) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Godt kursus med indføring i hvordan stress virker og med redskaber til brug i en travl hverdag i Skel.dk landinspektører. Lækre omgivelser i Balancehuset og god underviser."

Dorte Stage

Privatkundechef, Spar Nord Holbæk

Dorte Stage (Privatkundechef, Spar Nord Holbæk) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Du var meget levende og kom med gode historier, jeg kunne relatere til noget og en god afveksling mellem teori og gruppeopgaver."

Maria Engberg Nielsen

Sekretær (arbejdsmiljø), HF-Forsikring G/S

Maria Engberg Nielsen (Sekretær (arbejdsmiljø), HF-Forsikring G/S) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Kurset burde nærmest være obligatorisk for folk med personaleansvar. Tænk med penge virksomhederne kunne sparre på sygemeldinger hvis stress spottes i tide!"

Jette Weinreich Olsen

HR Manager, Malmos A/S

Jette Weinreich Olsen (HR Manager, Malmos A/S) udtaler følgende om workshoppen SPOT STRESS

"Theis leverer, på et rigtig højt plan, nogle rigtig gode pointer og værktøjer som alle i en organisation vil have glæde af. Man går fra workshoppen med rigtig meget brugbart i rygsækken."

SPOT STRESS

Deltagerne siger

Tilmelding

Om workshoppen

Kontakt os

Gratis stressrådgivning

Coach.dk - CVR  26152984

OM STRESS

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta

Stresstesten (online)

HER BOR VI

Nygade 12A

4300 Holbæk

+45 82 82 12 12

      +45 82 82 12 12  

Find vej

Vi passer på dine data